سلامت نیوز: پسر بچه هفت ساله یکی از شهرهای شرق استان مازندران که برای نوشیدن آب از طریق آبسردکن اقدام کرده بود به دنبال برق گرفتگی دچار ایست قلبی، تنفسی و آسیب شدید مغزی همراه با اختلالات رفتاری و حرکتی شد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از میزان،علی عباسی مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران گفت: پسر بچه هفت ساله که برای رفع تشنگی به سراغ آب سرد کن رفته بود بعلت برق گرفتگی دچار ایست قلبی و تنفسی شد.
وی افزود: پس از اقدامات اولیه احیاء، متاسفانه دچار آسیب شدید مغزی و جسمی متعدد، اختلالات رفتاری، گفتاری، هوشی و حرکتی گردیده است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران تصریح کرد: آنچه مسلم است اینکه مسئولان باید نسبت به وسایل برقی مانند آب سردکنها که در ادارات، مساجد، تکایا، کارخانجات، دفاتر و معابرعمومی قراردارد و هیچگونه نظارت و بازرسی دورهای در مورد صحت عملکرد آن انجام نمیشود، توجه لازم را داشته و مرتبا نظارت کافی کنند تا خدای ناکرده شاهد آسیب جسمی، نقص عضوی، از کار افتادگی و فوت کسی نباشیم.
پسر بچه هفت ساله یکی از شهرهای شرق استان مازندران که برای نوشیدن آب از طریق آبسردکن اقدام کرده بود به دنبال برق گرفتگی دچار ایست قلبی، تنفسی و آسیب شدید مغزی همراه با اختلالات رفتاری و حرکتی شد.

نظر شما